Diensten

Van mobiele applicaties tot het zoeken van de juiste bedrijfsapplicatie op het web?

Mobiele Apps.

Voor het realiseren van mobiele apps worden er diverse ontwikkeltechnieken gebruikt om het beste product voor de klant op te leveren. De keuze bestaat uit een native of hybrid app. Met een native app wordt de app platform specifiek (Android of iOS) gemaakt, waardoor de gebruikerservaring optimaal is voor de gebruiker. De mogelijkheid bestaat ook om een hybrid app te maken, waardoor de app in één keer voor de mobiele platformen gerealiseerd is. De gebruikerservaring van de app is enigszins minder dan de native variant, maar komt in de richting van native.

Websites.

Een website ter beschikking hebben is een belangrijk campagne materiaal voor uw organisatie. Heeft u een bedrijfspagina, webshop of een allerdaagse website nodig? WeTalkive biedt 4 pakketten aan om de keuze voor de klant eenvoudig te maken.

Web Apps.

Tegenwoordig gaan steeds meer organisatie richting het web. Het voordeel van het web is dat er geen installatie meer op uw PC nodig is. Via een website kan er gewerkt worden met de gewenste applicatie die u heeft laten maken bij WeTalkive. Voor webapplicaties worden er 3 abonnementen aangeboden (invulbaar qua functionaliteit door de klant) en één maatwerk pakket om de applicatie voor helemaal op maat te maken, zonder dat u maandelijks hoeft te betalen.

Desktop Apps.

Blijft u toch liever bij de oude vertrouwde desktop applicaties? De desktop applicaties worden in 3 abonnementen aangeboden (invulbaar qua functionaliteit door de klant) en één maatwerk pakket om de applicatie voor helemaal op maat te maken, zonder dat u maandelijks hoeft te betalen.