Over ons

Alles wat u moet weten over WeTalkive. Breng meer techniek in uw organisatie

Waarom WeTalkive.

Door het hanteren van de nieuwste technologieën kan het meest optimale resultaat van de applicatie gerealiseerd worden voor de klant. Aangezien wij een jong bedrijf zijn de ontwikkelkosten van de applicatie kleiner in vergelijking met grotere organisaties.

Onze Visie.

Onze visie is het vernieuwen, verbeteren en ontwikkelen van softwareoplossingen. Door onze gedrevenheid en het gebruik van de modernste technieken omtrent softwarewontwikkeling kunnen wij voor u of uw bedrijf een gebruiksvriendelijke applicatie maken, waarmee u vooruit kunt in een digitale wereld, als deze.

Wat doen wij?

Wij richten ons op de realisering van mobiele apps (zowel hybrid als native apps), websites, web apps, desktop apps en API's. Voor een gedetailleerd overzicht van de diensten wordt er doorverwezen naar onze diensten pagina.

Emir Zeylan

Emir Zeylan

Co-Founder

Door onze ervaring in softwareoplossingen kunnen wij op de juiste wijze met de klant meedenken om de functionele aspecten van de applicatie in kaart te brengen. Hierdoor wordt voorkomen dat er een onacceptabele applicatie ontstaat.

Jelle van Lith

Jelle van Lith

Co-Founder

Blijven moderniseren in de technologie zorgt voor het meest optimale resultaat voor onze klanten. Het is noodzakelijk om te blijven verdiepen in de technologie wat op dit moment populair is voor het realiseren van softwareoplossingen.